g Medir - COVID 19
El seu carret està buit

COVID 19

COVID 19 Malgrat la situació de pandemia que afecta una gran quantitat de països, continuem treballant amb normalitat i servint les comandes que els nostres amics tenen a bé fer-nos arribar.

Hem pres les mesures necessàries per minimitzar els riscos de contagi dins el nostre equip i a dia d'avui continuem treballant sense problemes.

La situació ha sigut i és molt canviant i hem tingut alguna dificultat per fer arribar els paquets a destinació. Normalment enviem la majoria de les comandes mitjançant els serveis postals dels diferents països, però actualment no funcionen amb l'eficiència esperada. Aixó ens ha obligat a buscar alternatives utilitzant els serveis d'altres operadors, que es pot donar el cas que tinguin tarifes més elevades. La nostra pàgina calcula el preu del transport d'acord amb el cost del servei postal, per tant si observem que la tarifa d'enviament serà mes cara que el que ha calculat el nostre sistema, contactem amb el client per exposar-li la situació i que decideixi què vol fer.
Disseny: Marc Garrido i PuigProgramació i desenvolupament: Girotecnics Tecno. Info. SL.